Thursday, 9 October 2014

Mukaku kembali Berseri-seri

Salam,
Selamat pagi,gigih ni bangun pagi-pagi update blog..mood tengah ade, berkobar-kobar rasa..
As nak kongsikan skincare yang As pakai sekarang ni..Alhamdulilah segala masalah dah selesai, dulukan risau banget dengan jeragat yang berlumba-lumba tumbuh dekat muka ni..lagi-lagi lepas bersalin kan..hormon tak menentu, lepas tu pakai satu skincare ni, as ade kongsikan dekat blog yang lepas..tapi as kurang puas hati dengan hasil setelah guna hampir 6 bulan..akhirnya bertemu juga dengan yang sesuai..dah hampir 1 tahun gunakan produk ni..

Memang puas hati, kulit muka jadi licin, cerah, parut-parut jerawat juga hilang yang paling best jeragat yang jadi musuh ketat tu pon dah hilang..hehe..memang senang hati dengan result Skincare ni..


Jadi sekarang memperkenalkan Skincare tersebut…

jeng..jeng..jeng…







Inilah dia..TABITA SKINCARE


Mula-mula as pakai yang kecik nila..untuk trial 2bulan..dalam masa 3minggu je dah dapat hasil!..muka lepas cuci shining je bila tgok cermin..bahagia betol hati ni..hehe

so..the next entry as cerita pasal harga pulak!..



No comments:

Post a Comment