Wednesday, 8 October 2014

Foundation terbaik dan meletop dari Elsa Pinky Beauty Is Yours!


Salam sejahtera semua..Alhamdulilah..dah dekat setahun rasanya saya tidak update blog kesayangan nih..bukan saje dah berhabuk..sesawang dah pon!..hehe..


Selamat Hari Raya Korban untuk semua...

Dalam tempoh saya tidak berblog, saya ada terima banyak meseg dan whatApp bertanyakan pasal foundation Naturactor tu..saya x jual sayang2 sume...saya cume testing je...

tapi kali ni memang bebetol saya juall!..hehe..
tapi bukan foundation Naturactor tu ye..saya jual Foundation Elsa Pinky!

foundation yang saya pakai ni memang terbaikk setakat ni, mari tengok...


texture jenis tidak melekit, nampaktak shining?jadi senang nak blend di muka.. 


ini dia...berat 20g cukup untuk 6bulan yer..kalu pakai jimat2 setahun pon tahan..



saya sendiri telah menggunakan foundation ni, memang hati gumbira bila blend dekat muka, terus cakap "senangnya nak blend!" hehe
x perlu pakai bedak pon muka dah nampak shining tau..hehe

Kelebihan Fondation Elsa Pinky bagi saya adalah:
 ~Tidak melekit
~ Texture yang ringan
~ Senang nak blend di muka

~ Menutup kesan parut, jeragat ,jerawat,  dan lebam bawah mata

~ Hasil solekan muka nampak shining dan glowing 

~ Tidak merekah terutama di tepi bibir dan hidung

~Mempunyai 1 Warna sahaja dan sesuai dengan semua jenis Kulit
~Mengecilkan saiz liang roma

jom tengok hasilnyaa...
Tadaaa..

kite tak edit langsung, camera kite takde app camera360
betoii x tipuu..hehe
 kite guna sikit je, lepas tu dapdap dengan bedak compact.


sangat natural dan sesuai untuk semua jenis kulit.. 




kite ade masalah lebam bawah mata, bila guna ni mcm magic pulak, dah tak hitamm..hehe
dan sekarang kita cerita pasal harga pulak,
sangat mampu milik oleh semua,
Elsa pinky Foundation
berat 20g

RM59 SM RM65 SS

Postage Rm7
No COD, penghantaran melalui POS sahaja.

untuk order sila hubungi melalui
mesej, WhatApp, WeChat..

017- 7669956 (As)


ok
tu sahaja setakat ini!
terima Kasihh..


No comments:

Post a Comment