Wednesday, 26 November 2014

Baju I AM BERGAMBAR yang comel kiut lagi miuttt..gitteww

Assalamualikum..
Salam sejahtera...
Syukur atas nikmat Allah yang diberikan kepada kami, 
nak kongsikan baju terbaru...
hehhe..
baju IAM ada gambar,
sekarang trand letak gambr baby, anak..
nak letak gambr sendiri dan family pon boleh..


jom belanja gambar..





comeyynyerrr,,nak jugaklah!
hehe..
comey kan..kan..kan..
nak tahu harga??
murah saja, bagi harga potong kaki la..haha


RM25 
sahajaaaaa!!!
eh biar betol??
betolllll laaaa...
(tidak termasuk postage)


baju I AM masih lagi berjalan seperti biasa..
beli satu baju I AM RM20

nak lagi murah?kenelah beli banyak2..
hehe


meh cepat WhatsApp, meseg..
jangan malu jangan segan
hehe

0177669956
Asmiza (AsKristal)

baiklah..steakat ini update terkini..
sekian..



Sunday, 26 October 2014

Tempahan Baju untuk Rewang, FamilyDay dan lain-lain terlajak murah!

Assalamualaikum semua..

Alhamdulilah, semenjak berjinak-jinak dalam bisnes baju ni banyak tempahan yang diterima..

contoh baju untuk I Am, Crew Rewang, FamilyDay, Group Bikers dan macam-macam lagi.


Tempahan CREW REWANG



 Tema warna CREAM


Tempahan dari Group Photographer





Tempahan dari BIKERS


 


Tempahan baju I AM







Banyak lagi, tapi tak terlarat nak upload dengan internet macam sipot sedot..

untuk dapatkan harga terbaik boleh hubungi

Massage, WhatsApp, Call

ASMIZA
017 7669956.

HAMIZAN
017 7669958.

 Like Page Facebook kami



Sunday, 19 October 2014

Trend Terkini Baju "I AM" Murah


Salam,

As ada buat T-shirt untuk baju trend terkini "I AM"..

bole juga dibuat untuk pasangan..
Setakat ini Alhamdulilah, banyak tempahan yang diterima..tak putus-putus order masuk..
memang demam baju ni hehe..

sini belanja sikit


AS KRISTAL pon
nak jugak..hehe





Harga untuk sehelai baju ni adalah

RM20 sahaja
Postage SM RM7 SS RM10

WhatsApp ke 
017 7669956
 AsKristal


Kuatili baju terbaik dijamin HALAL!..hehe
kain ni memang best,lembut jee..

cepat order jom, tahun depan dah kene GST harga baju dah naik...huhu
x dapatlah harga terbaik ni..heee

Sekian
Terima Kasih




Thursday, 9 October 2014

Produk Untuk Hilangkan Jeragat, Jerawat Degil!!

Salam, 
Inilah dia kelebihan produk Tabita..cuma nak bagitau, hahti-hatilah dengan Tabita PALSU..Alhamdulilah, As dah pakai dekat setahun..tiada masalah kulit..

 Set Eksklusif TABITA SKINCARE


                         Tabita Skin Care berupaya merawat masalah kulit berikut:

- masalah kulit BERJERAWAT
- masalah kulit BERMINYAK serta cenderung BERJERAWAT
- masalah warna kulit TIDAK SEKATA
- masalah kulit BERPORI BESAR
- masalah kulit KUSAM dan TIDAK BERSERI
- masalah JERAGAT (pigmentasi)
- garisan KEDUTAN dan kesan PENUAAN di wajah
- PARUT JERAWAT serta KETIDAKRATAAN kulit wajah
- SUNBURN : mengembalikan warna kulit asal lebih pantas dari biasa

Tabita Skin Care akan menjadikan kulit wajah anda :
- Bersih berseri tanpa noda-noda parut jerawat
- Warna kulit sekata
- Cerah, putih berseri serta bersinar semulajadi walaupun tanpa mekap
- Mengembalikan keanjalan kulit
- Meremajakan kulit
- Menghilangkan kesan-kesan pigmentasi serta jeragat
- Mengatasi masalah jerawat serta menghalangnya muncul kembali

Setiap set Tabita Skin Care mengandungi :

1. Facial Soap (Pembersih)
2. Smooth Lotion(Toner )
3. Day Cream (krim siang)
4. Night Cream (krim malam)

ATTENTION:
TABITA SKINCARE TIDAK MENGELUARKAN SEBARANG TRIAL SET, ATAS PERMINTAAN RAMAI, KAMI MENYEDIAKAN SET PERCUBAAN TABITA SKINCARE BAGI YANG INGIN MENCUBA DAHULU, DENGAN HARGA YANG MAMPU DIMILIKI.

Jadi dibawah ni adalah Re-packing semula bagi yang cukup2 bajet,hehe dan sesuai bagi yang nak cuba dahulu..

terdapat DUA SIZE ...

Size S dan Size M

seperti dibawah

RM80
Free Postage
untuk 4 minggu penggunaan




RM120 
Free Postage
untuk 6-7 Minggu penggunaan

KIRI : SIZE S RM80
KANAN : SIZE M RM120



Size membezakan S dan M


Kiri: 5g size S, 10g size M

Kanan: 15ml Size S 30ml Size M


Testimoni sendiri


As cadangkan lebih bagus beli Size M,  RM120
sebab dalam tempoh dua bulan la perubahan kulit amat jelas sekali..memang cukup-cukup lah..
yang penting puas hati..

Kalu nak beli yang set BESAR Pon boleh jugak..untk bajet yang lebih kan..

Ini Set Eksklusif 
RM250 Free Postage
Untuk 4-5 Bulan penggunaan

~

Jimat
~
Jimat 
~
Jimat

hehe


Jadi bolehla pilih mana yang sesuai utuk poket anda yer...hehe..
jangan risau, semuanya FREE POSTAGE!! 
atau dalam Bahasa Melayu Penghantaran adalah PERCUMA..hehe
NO COD..
Penghantaran hanya melalui Abang POSMEN sahaja..















Mukaku kembali Berseri-seri

Salam,
Selamat pagi,gigih ni bangun pagi-pagi update blog..mood tengah ade, berkobar-kobar rasa..
As nak kongsikan skincare yang As pakai sekarang ni..Alhamdulilah segala masalah dah selesai, dulukan risau banget dengan jeragat yang berlumba-lumba tumbuh dekat muka ni..lagi-lagi lepas bersalin kan..hormon tak menentu, lepas tu pakai satu skincare ni, as ade kongsikan dekat blog yang lepas..tapi as kurang puas hati dengan hasil setelah guna hampir 6 bulan..akhirnya bertemu juga dengan yang sesuai..dah hampir 1 tahun gunakan produk ni..

Memang puas hati, kulit muka jadi licin, cerah, parut-parut jerawat juga hilang yang paling best jeragat yang jadi musuh ketat tu pon dah hilang..hehe..memang senang hati dengan result Skincare ni..


Jadi sekarang memperkenalkan Skincare tersebut…

jeng..jeng..jeng…







Inilah dia..TABITA SKINCARE


Mula-mula as pakai yang kecik nila..untuk trial 2bulan..dalam masa 3minggu je dah dapat hasil!..muka lepas cuci shining je bila tgok cermin..bahagia betol hati ni..hehe

so..the next entry as cerita pasal harga pulak!..



Wednesday, 8 October 2014

Foundation terbaik dan meletop dari Elsa Pinky Beauty Is Yours!


Salam sejahtera semua..Alhamdulilah..dah dekat setahun rasanya saya tidak update blog kesayangan nih..bukan saje dah berhabuk..sesawang dah pon!..hehe..


Selamat Hari Raya Korban untuk semua...

Dalam tempoh saya tidak berblog, saya ada terima banyak meseg dan whatApp bertanyakan pasal foundation Naturactor tu..saya x jual sayang2 sume...saya cume testing je...

tapi kali ni memang bebetol saya juall!..hehe..
tapi bukan foundation Naturactor tu ye..saya jual Foundation Elsa Pinky!

foundation yang saya pakai ni memang terbaikk setakat ni, mari tengok...


texture jenis tidak melekit, nampaktak shining?jadi senang nak blend di muka.. 


ini dia...berat 20g cukup untuk 6bulan yer..kalu pakai jimat2 setahun pon tahan..



saya sendiri telah menggunakan foundation ni, memang hati gumbira bila blend dekat muka, terus cakap "senangnya nak blend!" hehe
x perlu pakai bedak pon muka dah nampak shining tau..hehe

Kelebihan Fondation Elsa Pinky bagi saya adalah:
 ~Tidak melekit
~ Texture yang ringan
~ Senang nak blend di muka

~ Menutup kesan parut, jeragat ,jerawat,  dan lebam bawah mata

~ Hasil solekan muka nampak shining dan glowing 

~ Tidak merekah terutama di tepi bibir dan hidung

~Mempunyai 1 Warna sahaja dan sesuai dengan semua jenis Kulit
~Mengecilkan saiz liang roma

jom tengok hasilnyaa...
Tadaaa..

kite tak edit langsung, camera kite takde app camera360
betoii x tipuu..hehe
 kite guna sikit je, lepas tu dapdap dengan bedak compact.


sangat natural dan sesuai untuk semua jenis kulit.. 




kite ade masalah lebam bawah mata, bila guna ni mcm magic pulak, dah tak hitamm..hehe
dan sekarang kita cerita pasal harga pulak,
sangat mampu milik oleh semua,
Elsa pinky Foundation
berat 20g

RM59 SM RM65 SS

Postage Rm7
No COD, penghantaran melalui POS sahaja.

untuk order sila hubungi melalui
mesej, WhatApp, WeChat..

017- 7669956 (As)


ok
tu sahaja setakat ini!
terima Kasihh..