Thursday, 24 May 2012

Kek Baldu Merah~~

 

 


Salam sume..

Sejak saye gilakan Pavlova sekarang muncul pula Red Velvet atau En.Mizan saye panggil kek Baldu Merah..kek ini tengah fofular sangat sekarang ni..rata-rata sume dah makan kot kek ni..cume saye jek yang ketinggalan zaman baru nak rase..

Yang membuatkan saye teruja adalah ade cheese ye, tapi tak sure la mane satu cheese nyer..samada keknye ataupon krim puteh tuh..susah kalo orang gilakn cheese ni..pantang nampak mesti nak beli dan try rase..

Operasi mencari Baldu Merah di kedai-kedai kek hanyala sia-sia je ye.apatah lagi kedai kek nyonya pembuat roti..hehee.sebab kek ini hanya dibuat homemade, atau pon dijual online..

godek-godek Fb ramai jugak yang jual secara online..tapiii...jauh la pulak kann..x pe2 usaha mencari Baldu Merah masih beroperasi sehingga kini..target minggu depan dah dapat makan hokkey!...hehe..sebab minggu depan??dah Gaji la!..kiki..sebab tengok dekat Maybank2u akaun simpanan semakin merudum ibarat saham index jatuh menjunam..*hampa..

Jom la leleh Ayeq Lioq tengok kek nih...

yang merah-merah tu tak sure lah serbuk merah hape..

rasenye macam isi kek dalam tu kot? di cerai-ceraikan..kan???

fuhhhh..sedap nih..

hmmmm..nak nak nak!



operasi mencari sedang giat dijalankan



k bai!

No comments:

Post a Comment