Monday, 23 April 2012

Hai Belog-Ku...sob..sob..

Ya Allah..lamenye dah tak update belog ini..kalahkan menteri pulak bznye yang amat..hehe..bz menguruskan anak-anak..sekarang ini anak-anak dah semakin bertambah jadi pengurusanya ade kelam kelibut sikit..sane jerit, sini pulak jerit..sane nangis,,sini pulak sambung..huhu..meriah rumah sekarang ini..Apepon saye rase bersyukur dengan anugerah yang diberikan pada saya..rezeki anak2 untuk saye..merekela harta saya dunia 
 akhirat..

sekarang ini Aimi Sofia dah 2bulan lebih..sangat pantas masa berlalu..tup-tup dah dekat 3bulan dah..dan abangnya?dah masuk setahun 5bulan..wow!..hehe..dah besar anak-anak mama...bila teringatkan kaletah Aiman sebagai Abang boleh geli hati bila fikirkannya..mane taknya..bila adiknya start menangis, Aiman pon ikot suare aimi nangis..seolah2 mengejek suara adik die yang halus tu..hahaha..sabor jelah..

Aimi Sofia..dah bertambah bijak..bijak dari biasa..kalo baby lain rasenye tido je kot kalo dalam kereta..tp beliau tidak..sanggup berjaga walaupon mengantuk..lagaknya macam orang dah besar jek..hehe..dan cerewetnya bukan main lagi..kalo bunyi bising sikit mula lah mukenye dicebik2..tak boleh tido katanya...ishhh...

meh kita tengok Aimi dah dua bulan cmner rupanya....

cik bambam...
 Taraaa..inilah hasilnya minum susu ibu..hehe..menternak lemak dipipi..huhu..pp aimi ni dah lebih2 lebor dah..mama tengok sendiri pon geram..macam nak geget- jek..hehhee..


Abang Aiman!..hehehe
ok lah..sambung nt yaa..bye

No comments:

Post a Comment