Wednesday, 25 January 2012

Slamat Bercuti semua..dan kembali bekerja..



Salam..Alhamdulilah..boleh lagi berbelog stakat ini, dan larat lagi nak menaip..sebab??x de orang kat opis..orang ramai masih mood cuti lagi...yeay!..hehe...

Selama cuti Hari Raya Cina banyak jugak aktivitinya...memenuhi kenduri kendarat..dan mandi manda di Tanjung Balau..Aiman je la yang mandi..mama n papa jd pengawal keselamatan beliau..hehe

Banyak jugak misi-misi yang terbengkalai b4 ni, sudah berjaya di settle kan..hee..berjaya membasuh baju2 baby dan mencari semula bengkung saye yang terperosok tah dimana..tp En.mizan berjaya mencarinya dengan jayanya..Tahniah!..anda boleh sertai pertandingan mencari barang hilang..kikiki


ni diaa..barut, stokin segala sume..berjaya dibasuh dan dilipat..
ni pulak barang yang last minute beli..settle dah..
               

terbeli juga baju untuk Aiman Hariz..Ohsem giler baju tu bila ade siap tie bagai..mcm nak g opis je lagaknye..hehe...balik umah terus pakaikan n posing2..tp mood beliau x de nak posing2..tp mama peduli hape..kikikiki
                           


    
                              
kikiki..muncunggg bebenor..memang nak kene tarikk!..hehehe..

No comments:

Post a Comment