Wednesday, 16 November 2011

Cendol...sedap giler la!


 Salam semua....Alhamdulilah..tetibe pagi ni rase nak update blog..rase dah berabokk blog ni..hehe..
 
 semalam makan cendol!..lahai..lame tak pekene cendol ni..sebelom ni makan cendol x penah sesedap kat tempat nih...SIYESSS nih..sedap nak mampos cendol die..haha...

gerainye terletak kat  BBU, ala senang je, depan Bank Islam..deret2 kat MYDIN...haaa..tau dah??...memang x rugi la makan cendol citu...meh tgok gmbor nih....




huhuhu..tgok macam tak de pape kan???
haaaa..skali korek-korek kat bahagian bawah...hambekk kau..punyelah banyak...hehehe


Giler sedaplah..sampai skang terase lemak-lemak santanye..sedapppnye...oh..mungkin selera ibu gandung memang mcm ni kott..hehe..tapi memang la sedap ye.....saye pilih Jagung + kacang + buah kabong..memang mavelessssss la....murah jekk..RM1.50 jekk..boleh beli 10mangkok mcm ni..hehhehe..

sebelah kedai cendol ni plak ade jual karipap..sedap jugak lah..die buat kat situ jugak dan yang penting karipapnye besauu n sedapp...karipap Sardin n Telor...dua-dua sedappp taw...

punye lah x sabar, x sempat nak ambik yang full karipap!..hahaha

nak makan lagi la....nak lagi!...hehehe

ok bubye!...


No comments:

Post a Comment