Wednesday, 16 November 2011

Aiman Hariz 11 Bulan!

dah sebelas bulan..
Alhamdulilah..Aiman hariz dah semakin membesar dengan sihat..lepas demam aritu skang ni dah semakin semangat badannye...lega sangat-sangat..hehe..

Semalam Aiman dah Masuk 11bulan, wow...skejapp jek mase berlalu..tetibe anak mama dah besar dah..ish2..macam baru je skejap mama gendong Aiman yang masih bersarung tangan..hehehhe...


 Aiman  juga sekarang suka sangat main air..ishhh...pantang orang masuk bilik air..die pon nak join..hehe






orang sibuk basuh kete die pon nak jugak...

syokk benam-benamkan natang tuh...

puting tetap dihati...



budak ini semakinnn bijak!...


Untuk sambutan Besday Aiman Setahun bulan depan, takde plan lagi nak buat macamner..bergantung pada rezeki..hehe..plan memang nak buat pon..excited lah!..kikiki...

 Petang semalam kami singgah die KFC Taman Perling, saje nak Aiman Main-main kat playground kat citu..hehe..excited sekejap beliau..sebb sebelom ni main dekat Angsana ramai sgt yang main playground kat McD tuh..semalam Aiman main sorang2..jd die giler kuase sekejap..haha..muke pon nampak keterujaan yang melampauu..haha..Aiman Oh Aiman!...ishhh!..geram tengokkan..hehe




tingkah beliau sangat pantas smpaikan camera x dapat nak capture...huhu

sempat jengah kat tengah tu ade ape....

sibok mengutisss...tah hape pon x tahu la

keterujaan melampauuu..haha
 
 
 
Jumpe lagi!

ok Bubye!...






No comments:

Post a Comment