Wednesday, 5 October 2011

shoping Online yang Hot & berbaloi

hai darling-darling...belog semakin nazak. tapi tak pe, saye dah bagi oksigen sikit..hehe..

Now saye sedang Preggy dah masuk 18minggu dah..skejap je dah nak 5bulan..tp siyesly perot saye masih lagi x nampk sebarang perubahan..dari minggu lepas saye dah rasekan ade tendangan kecik kat perot..hehe..senyum sendiri bila baby buat mcm tu, dan terase cepat je mase berlalu..baru je skjap rase baby Aiman tendang-tendang dalam perot..now adik Aiman pulak..hehe..produktip giler laki bini ni kan..haha..tak pe..Rezeki saye murah pada anak..Alhamdulilah...

Baju preggy yang lepas masih ade lagi, cume kene beli beberapa lai shja lagi, saye jenis yang tak suke pakai gaun  pregy, tahlah x tahu kenapa saye x suke..saye lebih selesa pakai baju maxi or suar khas tok mommy...

semalam belek-belek FB.ternampak pulak baju yang 1 nih...lawo tuh..mase design ni baru kuar, harganya giler mahal kedaung..hee..sekarang dah turun sket dah..tp kat blog yang tu memang berpatutan harganya berbanding kat tempat lain..jenis baju pon sgt selesa dan x panas..saye brani jamin sebab saye dah beberapa kali beli dengn on9 shop ni..hehe..

ok, mari kita lihat bju yang saye berkenan tu..




verangan nak pakai baju nih..   




baju ni harga RM37 sahaja..sgt murah kan..blom di tambah dengan postage ye...RM6 sahaja..

saye pernah beli baju dengan onlineshop ni..nak tgok?jom
  

Cardigan..sgt selesa dan cantik



baju ini juga sangt cantik!..hehehe...




dan banyak lagi anda boleh dapat dan lihat di
Facebook

Supermodelcloset Hotshop


mari kita lihat apa da dlm shoping On9 nih




long cardigan


Maxi dress

cantik gak ni




 
BERKENAN? PE LAGI P LA TENGOK..HEHE

selamat bershopping....

2 comments:

  1. hehee...if nk bli scra on9 nie kena rrajin servey bru thu mnew yg murh n mahal..tapi ada jgk 1shop on9 nie jual smew cm as nk bli tuu harga dy pon murah.. - http://www.facebook.com/intan.zulhijah -

    ReplyDelete
  2. Link nie hrga dy oke - http://www.facebook.com/pages/IZ-Fashionista/168740179824493
    - http://www.facebook.com/pages/Amoi-Chantek/167305906626085

    ReplyDelete