Thursday, 20 October 2011

Alhamdulillah masuk 23Tahun eh..24 da??

    

 
Salam semua..Semalam terima Kasih pada yang bagi ucapan "HAPPY BESDAY" kat saye di Wall FB..hehe..saye happy dan sangat terharu dengan ucapan-ucapan kalian di FB..Thanks kerana Mendoakan yang baik-baik untuk saye serta keluarga..Terima Kasih banyk2...mudah-mudahan Termakbul InsyaAllah!.Semoga Kalian juga dirahmatiNYA Amin!..

So..Ramai jugak tanye pasal Hadiah...hehe...Hadiah just ucapan dari Family terdekat, rakan-rakan dan of course dari Suami saye sendiri En.Mizan...hehe..Well, Tahun ini tiada suprise yang suprise mcm tahun lepas..But tak tahu lagi esok2..haha...(Mengharap T_T adelah kot) kikikiki...

Then Tahun ni sambut besday Anak dah ade..tp sayang tak dapat sambut bersama-sama sebab Aiman di kampong..Oh! sangat sedih ye.. saye Nangis skejap T_T....rindu sgt kat anak mama yang terlalu kacak tu..Hehe..x sabar nak ambik die minggu nie..Rindu Giler babas lah!..

saye mendoakan agar 'saye, Suami dan anak-anak saye Diberikan Kesihatan yang baik sehingga ke akhir hayat dan di pertambahkan rezeki...Jauhkan kami sekeluarga daripada Hasad dengki Manusia Jin dan Syaitan dan dekatkan kami dengan segala kebaikan'....Doa saye kebanyakan hanya untuk anak-anak dan suami serta keluarga...mereka sangat penting untuk saye..Love u All So much!..

Love u dear...


Kepada En.Mizan, Terima Kasih kerana berada disisi susah dan senang..Bertuah bersuamikan abang..I Love U!..x mintak Hadiah pape  pon..just Abang ade dengan As pon dah cukup da.. :)



Lebiuuuuuu!!!! Muahhh..Miss U.....

kepada Anak Mama Aiman Hariz...semoga jadi anak yang soleh..berbakti pada Ibu Bapa dan Agama..semoga jadi anak yang cemerlang, bijak dan Pandai...Sihat tubuh badan..dan semoga Anak Mama berjaya bila dah besar nt...hehe...Love U sayang sume!...

Wasalam...





















No comments:

Post a Comment