Tuesday, 16 August 2011

Aiman Hariz A.k.a CEMAN AYIZZ 8Bulan!!







Salam Semua...

Semalam genap la Aiman Hariz bin Mohamad Hamizan 8 BULAN ye.. WHAT?? dah 8 bulan? ish-ish..sejak bila la anak mama ni dah membesar..sekejap je masa berlalu, sebab masih lagi terase kontraksi sewaktu di labour room..menangung kesakitan sewaktu baby nak mencari jalan keluar dari rahim mama..huhu..tp nasib baik sakit saye x lama..hanya 45minit sahaja..lepas tu saye pon terus PUSHH!!..fuh!..lega sangat bila dapat dengar tangisan baby..kemudian nurse letakkan baby di atas dada saye...saye x percaya yang saye dah lahirkan Aiman hariz..memang betol la orang-orang ckap..bila tengok baby segala kesakitan langsung tak terasa...cume semasa menjahit tu sangat laaa!! sakitnye...hehehe..


Keletah Aiman Hariz sekarang semakin Ligat!..dah pandai mengemas umah..segala barang yang die nmpak sume die tarik dan masuk dalam mulot!..bila tido pon mcm tu jugak..haduh..lasaknye tido.sampai terkeluar toto..kalo tido atas katil dah lama jatuh gedeboookkkk!!hehe..kadang-kadang aksi Aiaman tido same dengan aksi bapaknye tido sebijik..bile bapaknye mgiring..die pon mgiring..bile bapaknye telongkop die pon ikot same..eh eh..macam tahu-tahu je kan..

jom la layan aksi Aiman Hariz semasa Pembesaran Beliau:


mase ni 4bulan rasenye..hehehe..muke bonyok gile kan..

6 Bulan dah waktu ini.dah kurusss dah..sebab diet die ckap..hehe.




pandangan kamo..auuuu! 7 bulan


7 Bulan..dah masuk dlam car seat dah..tp skejap je.pas tu ngamok!
7Bulan..gagahkan saye??haha

Dan Feveret saye adalah....pic-pic candid sewaktu menjamu selera di Fizza Hut.hehe


















Ketawe je manjang..kecomelan Aiman Hariz dah terselah mase  ni..ehhe..geram betol dengan keletah die..

No comments:

Post a Comment