Friday, 22 July 2011

Alhamdulilah...Rezeki ank-anak..

Salam Jumaat semua..

Alhamdulillah, syukur segala nikmat Allah yang diberikan padaku selama ini..Syukur segala doa dimakbulkan..Alhamdulilah..Allah maha mendengar lagi maha pengasih..

Pada 24 Julai ini saye akan berangkat ke Jeddah kemudian Madinah dan seterusnya ke Makkah...
selama 10 hari di sana, dan dapat pula berpuasa di Makkah..Ya Allah..satu nikmat yang tidak dapat dibayangkan..dan x pernah saye terfikir sekalipon...Peluang untuk menjejaki rumah Allah tidak akan saye sia-siakan..saye akan berdoa, meminta semahu-mahunya..InsyaAllah..Allah tahu Rahsia saye...die tahu ape yang saye mahukan.....

Aiman Hariz akan saye hantar di rumah MIL di Parit Sulong..Harap2 die akan ok...maklumlah x pernah berpisah dari mamanya yang bacin ni..hehhe..Harap Aiman HAriz akan jd ank yang baik. dan x banyak ragam..

Jadual semase disana saye sudah teliti..oh, sgt pack dengan aktiviti dari seawal 7pg hingga petang dan malam...dan Umrah Pertama yang akan kami lakukan pada hari ke 5 dan tibanya di Makkah pada pukul 8malam..kami akan tawaf pada 9.30mlm dan kemudian Saie dan bergunting....rasenye akan selesai sebelom pukul 12pagi....

pukul 3pg bangun untuk pergi masjid solat Subuh..InsyaALlah kalo berkesempatan boleh lakukan tawaf sunat..

Setelah sembahyang subuh balik ke hotel semula..dah aktiviti mcm biase start pukul 7am....Mungkin waktu tidur saye akan terganggu dan saye perlu biasekan diri...hehe..x per..mungkin ini sekali seumor hidup dapat menjejakkan kaki disana....Tapi saye berharap dapat kembali lagi dengan membawa keluarga saye...InsyaAllah..

dikesempatan ini saye memohon maaf kalau saye ade melakukan kesilapan selama kita berkomunikasi disini...

0-0 ekk..

hehehe

Selamat Berpuasa untuk kalian!!

No comments:

Post a Comment