Monday, 20 June 2011

Semalam Sambutan Hari Bapa?

Salam..

semalam semua gembira sebb sambutan hari bapa..Kedai Kek paling suke sebb kek dorang laku, abes dijual..dengan segala biskot2 pon abes..hehe.hebat betol kan penangan sambutan hari bapa..x kira la hari ibu ke hari jadi..same je sume...memang hebat!

Pedekatan ini dpat merapatkan lagi hubungan keluarga..bagusnya begini...----> ayat karangan...

aku?hmm..x de sambutan hari bapa atau hari ibu..tp ape yang saye tahu smbutan ini dalah berasal dari org yahudi..mane yang baik ikotlah..mane yang x, x yah ikot kan..hehe...yang penting niat untuk menghargai pasangan tu yang lebih penting...bile pk2 bayk oo hadiah dlm sethun nak bg..hahha.paling2  pon adiah Kek jelah kan...tu jer yang mampuu..hehe..lagi-lagi tengah bulan mcm ni....adehhh..bg kad kertas A4 pon jadi lah nakk.hehehhe..

pada bapa-bapa sekalian..Selamat Hari Bapa....


for my lovely hensemm Husband Mohamad Hamizan, kamu adalah yang terbaik dikalangan yang terbaik!!

I.L.Y = 1.4.3

x de kene mengena pic ni gan tajuk****
Love Love Love

No comments:

Post a Comment