Thursday, 23 June 2011

Mari Mari Marimarrr auuuu!

Salam...

Tengah Lunch skang ni, sambil tu tengok web Tonton , tgok c Marimar ni haa....huh...sakit ati plak tengok cter ni ari2..mane taknye, macam2 hal la yang berlaku kat c Marimar nih...asal la ko baik sangat..kesian ler..

yang  bagusnye Marimar ni x berdendam..walupon org dah wat jahat gan die, die still lagi beranggapan baik...bagus betol...hehe.

cter ni sebenarnye klon dari cter Marimar lakonan Thalia...ala, yang Rosalinda tu...skang ni Versi Filipina plak..
disebbkan citer ni tayang mase waktu bekerja time kol 3pm setiap ari Isnin-Khamis..maksudnye aku x dapat nak pollow....just polow melalui Tonton je lah..

jom tgok persamaan dorang dlm cter nih:

Marian Rivera yang Hot!
Thalia yang Mantapp
selekeh gler ko..

manisss gler kamo...
same2 santekk..pasangan joli-joli

time ni gaknye paling hensem n cantik ...





Angelica watak jahat ..agak nonsense sedikit

nape ko jahat sangt??tapi ko Hot!



 Watak Hero




time Ni dah Kire Hot la

skang lagi HoT-Hot~~

ok!..sambung layan cter nih~~

rojer N Out!

No comments:

Post a Comment