Monday, 6 June 2011

Hobi suke Membaca??

Assalamualikum....

Salam hari isnin untuk semua...saye pagi2 sampai opis dengan gigihnye taip untuk entri kali ni pasal membace..

ye..saye suke membace..

dulu kalau kat skolah cikgu suruh bace buku, baru muke surat satu..mate saye dah roboh. T_T ...oh kenape begini jadinye...sedih dengan diri sendiri T_T ...

satu hari kawan saye bagi saye satu buku cerita untuk dibace, dalam hati saye 'boleh ke aku habeskan bace nih'..

huh, macam x percaye, saye boleh abeskan dalam mase 2hari saje...sejak tulah bermulanya minat membace ni..haha..bace Novel laaa...

korang bagila saye buku novel 1000 mukesurat skalipon, saye akan membace dengan kusyuknye ibarat esok nak exam..

ok tu cter dulu..skang nak promotekan hobi saye kalo kat opis, ade waktu lapang saye bace online novel jeww..hehe..

blog saye follow adalah Penulisan2U
meh klik SINI

mungkin ade yang dah tahu dan tak..hehe..novel yang pertama saye beli adalah novel ni haaa

suke si bos Firdaus..hehee
 Novel ni sangatla cute mcm hati saye jugak..hehe..oh!Cutenye kamu berdua, mcm nak lempang2 je pp korang nih..hahhaa
penuh tragis citer si salina..
 ingt lagi mase nak cari novel ni punyelah lame..dari sebelom kawen lagi saye tunggu...haha..cternye mase kat Buku Popular saye gan kawan saye dok la cari2 mane lah novel nih! tp hampa x jumpe..mase nak balik tergerak nak tanye kat budak yang keje situ..then die tunjukkan buku nih yang dekat kotak lagi!..wah!...terjerit2 mcm hape kat kedai tu..bajet menang award...x sangka nakk!..org2 mesti pk kiteorang terharu sebab dpt beli buku..
korang penah terpikir nak kawen sepupu??


suke sangat buku ini!!...LOmantik lah!

Tahap kemiangan sangat terserlah bila bace buku nih..tersengeh2..tersumbing2..haha..

tunggu beli cter nih!

cter nih dah bace separuh kat Blog..fuh..lawak sungguh..mcm nak guling2 je mase bace..sangat kagum dengan penulis sebab dapat terjemahkan versi lawak melalui novel..

pilihan mak selalunye tepat!..tunggu jugak nak beli cter nih..

selalunye novel ni saye beli online jugak dengan pihak urusan Kaki novel..Klik SINI sape2 ahli dapatlah diskaun..murah la dapat tolak dengan harga asal..lagi satu Free Postage ye..hehehe..I LIKE!!


oklah..tunggu next entri ok..

Rojer N Out!

No comments:

Post a Comment