Friday, 17 June 2011

hmmmm......

salam,korang ingt x entri yang saye post pasal surat bantahan drama Nora Elena? 

td mase belek2 blog Gua.com nampak la link cik geligeli dengan husband die.....ni LINK nye

saye dapat tahu ramai yang bg feedback yang positip n negative...yang negative lagi banyaK!..ok..mase bace korang rase tu lawak ke seruis??bg saye tu hanya lah lawak semate-mate..dan yang paling penting die pon dah bgtahu awal2 yang die tulis tu hanya untuk suke2 sahaja..hmm..ramai yang hentam die berkenaan surat tue..

Cik Geli-geli pon dah buat surat mintak maaf pada yang tak suke dengan entri die tue..x pelah cikgeligeli..bukan senang nak puaskan hati sume orang kan....

kalo nak bace meh la klik kat blog die Cikgeli-geli

hehe.yang paling best die pye traffic memang naik habes...die punye akaun nuff pon dah beranak pinak..hohohoho...

popular dah!

ok rojer n out!

No comments:

Post a Comment