Wednesday, 8 June 2011

akulah peminat K-Pop.........

salamm semua..

entri kali ni nak bagitau yang saye ni memang la peminat Korean drama, movie, atris2 yang nyanyi2..huuhu...mereke ni sangat cute dan comel..kulit mereka sangtlah halusss..gebu..fuh..geram betol la!..

ni sume bermula dari cerita Full House....sebb ade Rain..huuuuu

alolololo...comel nye mereke ni..
pas tu merebak pulak pada lagu2 korea..mula2 kenal kumpulan After School sebb lagu Amoled

cekci mereka2 ni.kaki mereka sangt panjanggg....


ni vdeo Amoled...Amoled...Amoleddddd..lagu nih memang ak hapal hokeh..hahha!

hokeh..skang ak gilekan group nih......Super Junior n SNSD.....secocok dan sepadan semua..secantik dan setampan...huhuhu..layan lagu Bonamana....naik hapal jugak lagu ni.lagi part bommmana bommbomm..haha


sooo cute....gagahnye..wah!
cute je muke...muke mumaiyiss...haha



Group SnSd mereka ini sgt2 cantik..mcm ratu cantik..muke mcm patung..kaki sangt panjang..kalo terajang orang dari jauh pon boleh..hahha

see..tengok kaki mereka!..saje je kan nak tayang2


suke giler video klip nih!..nak joget2 gak mcm nih boleh x??..

Now, malaysia jugak ade K-pop nih..eh.bukan2 Malaysia mestilah M jd M-Pop..hehehehehe...

ijau kuning muke tengok pic nih....Pengsan*

alolololollo...chumelnye mereka nih!mcm nak lempang2 ..buat love2 bagai mcm.....eh..x de apelah..
Mucho dan ade style *tangan didada mate keatas* pengsan lagi*
Koma*
Girls Generation dari Malaysia..........
kemetot..eh..posing mereka mcm Amerika Next Top Model kan *tangan didada Mata Keatas*

tulah die.......bg ak kalo nak wat group mcm ni..kasilah gabung si Nasha Aziz, Tengku Azura, Amber Chia lagi yang kaki panjang..barulah cntik ak tengok..ni.....hmmmm....pengsan*

oklah sangatkan....


ok rojer n Out!

No comments:

Post a Comment