Thursday, 30 June 2011

Jus Air sperma Kuda..Mauu??fuuuu...uuuh!

 KOSMO ONLINE

Pub jual air sperma kuda jantan



WELLINGTON - Sebuah pub di New Zealand memperkenalkan minuman terbaharu dalam menunya iaitu air sperma kuda berperisa epal, lapor sebuah akhbar semalam.
Pub Green Man di sini menawarkan minuman itu pada harga £12 (RM58) untuk setiap hidangan 30 mililiter.
Bahan mentah minuman itu diambil dari sebuah ladang kuda di sini dengan setiap hidangan mengandungi sekitar 300 juta sperma kuda.
Pemilik bersama pub berkenaan, Steven Drummond berkata, minuman itu yang dihidangkan sejuk, popular dalam kalangan pengunjung lelaki dan wanita.
Dia mendapat idea untuk menggunakan sperma kuda semasa cuba mencipta minuman baharu dalam satu pertandingan makanan tempatan. - Agensi




 

 
SEORANG pelayan wanita memegang dulang yang berisi gelas mengandungi air sperma kuda jantan di pub Green Man di Wellington, New Zealand baru-baru ini




 uuuwekkkkkk!!!





muntah ijau..


hai belog...

hai belog....



sehat???



sorang je?



x de teman ke??



mane tuan Umah??



sian Ko ek..




Konon La tu Tuan Umah bz.....








bz bebenor la tuh!





ye..saye bz skang nih...







 bye2...

Friday, 24 June 2011

aktibiti mase lapang di opis~~

salam Jumaat sume...

pagi2 datang opis mcm blur sikit..x tahu nak post ape arini kat belog.

cter pasal semalam jelah,

sejak minggu ni aku gilakan makan Nc Kerabu..dari Isnin sampai semalam dok makan nc kerabu..huhu.asal la sedap sangt nc kerabu nih..hehhee

gambar agak x clear ye..
selain dari makanan, saye jugak memanfaatkan mase emas itu dengan membace untuk menambah pengetahuan saye....Koleksi bacaan saye:




wahaha..pengetahuan la sangat kan**


lagi berpaedah bila wat mcm ni:




paedah 1

paedah 2

paedah 3



sekian..saye sambung membace buku nih..menambahkan ilmu didada.





Rojer n Out!

Thursday, 23 June 2011

Mari Mari Marimarrr auuuu!

Salam...

Tengah Lunch skang ni, sambil tu tengok web Tonton , tgok c Marimar ni haa....huh...sakit ati plak tengok cter ni ari2..mane taknye, macam2 hal la yang berlaku kat c Marimar nih...asal la ko baik sangat..kesian ler..

yang  bagusnye Marimar ni x berdendam..walupon org dah wat jahat gan die, die still lagi beranggapan baik...bagus betol...hehe.

cter ni sebenarnye klon dari cter Marimar lakonan Thalia...ala, yang Rosalinda tu...skang ni Versi Filipina plak..
disebbkan citer ni tayang mase waktu bekerja time kol 3pm setiap ari Isnin-Khamis..maksudnye aku x dapat nak pollow....just polow melalui Tonton je lah..

jom tgok persamaan dorang dlm cter nih:

Marian Rivera yang Hot!
Thalia yang Mantapp
selekeh gler ko..

manisss gler kamo...
same2 santekk..pasangan joli-joli

time ni gaknye paling hensem n cantik ...





Angelica watak jahat ..agak nonsense sedikit

nape ko jahat sangt??tapi ko Hot!



 Watak Hero




time Ni dah Kire Hot la

skang lagi HoT-Hot~~

ok!..sambung layan cter nih~~

rojer N Out!

Wednesday, 22 June 2011

uncut scene Aiman Hariz

hai uolsss..

tgok album c Aiman Hariz, nak tergelak ak tgok muke die yang x ready nak bergambr..biase la Aiman slalu jd mangsa kerakusan mama dikala suruh berposing..mama tahu Aiman x rela, dan mama tahu Aiman juga x gila glamor..tp apakan daya, mama pembawa watak mak Jemah bila suruh posing..hahahaha

ok layan gambr beliau

dah mcm mak jemah dah....*haaaaaa ape ko ckap minah??

muke ala-ala kepohci

lemah betol la layan mak aku nih****

eii..myampah nye kene blakon






 Mama Said:


Aiman Pless wat muke comel sayang....nt mama beli kete control hokehh???




plessss daling...



aiman kan hensemmm lagi kacak..








good job!
comelnye ank mama~

kisah ngeri...kene Hempap!

salam,

hai Uolss..kisah pagi2 nih pasal hempap ye...kene hempap gan lembaga or what?

di Ingatkan! cerita ni hanya untuk 20tahun ke atasnyer..haha...

tgh malam tersedar dari tido, jam menjukkan pukul 1230am....tengok sebelah laki x de..oh..rupenye die sembahyang...heee...

then aku sambung tido balik. tdo mgiring...tetibe rase terpenyek plak.sesak napass oo..siot!,,rupenye laki sendiri main hempap2 mule2 kaki, lepas tu tangan then badan..x boleh nak bergerak..jari2 je yang boleh gerak..seb baik aku x bace ayat kursi then hembusss kat die..haha,..korang penah tengok x cerita korea? time tido main hempap kaki, tangan , badan?haaa..lebih kurang mcm tu lah!...

pas tu mula la aktiviti kacau mengacau...korek idong aku wlaupon jari die besau...time kaseh ye sebb bersihkan, byk khazanah dlm tuh..whahahha


pas tu..lame-lame terdengar bunyi dengkuran....eh...tido daa???laaaaaa..

-


-


tu je?


-


-

-




ok fine!

-

Rojer n Out!.

-

-

zzzzzzzzzzz

Tuesday, 21 June 2011

bizi katenye!

salam, Update laju2 sebab kaki tangan x cukup nak wat keje..terpakse ak gunekan kaki tangan ak yang ade ni tok kerjakan kerja itu!..fuh!!!

dan tetibe ak tunjuk rajin yang amat bila ak tinggal sorang2 kat dalam Opis nih konon-konon bos ade depan mate..

wuargghhhhhhhh!.bizinye ---> sambil makan jajan contoszzz, ~~~bizi la sangatkan~~~

aku bizi wei....

Monday, 20 June 2011

hmmm...Hadapi Masalah Rumah Tangga...

salam..



haa..kasi tajuk yang HOT-Hot baru semangat korang nak bace..ye x?haha....Alhmdulilah, Rumahtangga kami aman bahagia..sedangkan lidah lagi tergeget ni kan plak suami isteri kan??kan? nilah lagu 3 Abdul depa dok baring2 kat kandang kuda..Lomantik gtuuu...auu!

ok, entri kali ni berkisarkan Masalah dalaman rumahtangga, tadi saye kunjung la ke page Kisah Rumah Tangga di Facebook..fuiyoo..berpeloh wei bace masalah dorang nih..

meh saye listkan ape yang dorang luahkan:

Masalah #245: Aku curiga dengan suami sendiri. Suka keluar malam, balik lewat pagi.
- wahh..dah masalah yang ke 245 dah ni..malas nak ambik lari yang 1st..migrin ak bace satu-satu..
- maybe laki die ade hal watu malam..meeting or dating..


Masalah #243: Aku mengandung hasil keterlanjuran dengan suami orang. Aku ingatkan dia duda.
- tak boleh nak ckap pe dah...duda ke laki orang ke yang ko 'ehem-ehem' tu pehal...


Masalah #241: Suami ku curang. Sorok telefon sebab privacy.
- yang ni memang x patot..dlam perkahwinan x ade istilah privasi bg ak..sume harus berkongsi dengan pasangan hokeh!.kalo die melenting ade la tu yang x kene...


Masalah #239: Aku isteri orang. Jatuh cinta dengan suami orang.
- Jatuh cinta gan suami sendiri sudah! jgn ikotkan perasaan..nt menyesal x sudah.


Masalah #238: Setelah 15 tahun berkahwin, baru ku tahu, suami curang
- yer..memang terjadi..ade yang lebih 20tahun baru tahu..sebb isteri percayakan suami 200%...pless..isteri harus ambik tahu segala kegiatan luar suami..kalo ade HP check, email check jugak..bukan queen control taw..langkah selamat..kalo x nak kene tengking korang buat senyap2 ler..hehehe






Masalah #236: Aku suri rumah yang dahagakan kasih sayang suami
- saye nasihatkan akk kat umah pakai yang vouge-vouge wangi2 tantek2...kalo dlm bilik kasi la wangi2 bilik tu..akk pon kene lomantik2 dengan suami..okeh..

Masalah #235: Mak mentua suruh suami ceraikan aku, sebab kulit aku GELAP
- kesian, nak gelak pon ade gak..mak mertua ko tu pesal..mcmla die tu puteh no macm Snow White...x yah layan la..

Masalah #234: Betul ke mak mentua mandrem suami aku?
-tahla.bab mandrem2 ni aku x pass sangat..elok jumpe ustaz ke tanye pe yang patot..


Masalah #230: Suami kata aku menyusahkankan dia. Suruh aku mamp*s cepat.
- g mampos gan die balik..fuuhh! ok ko kene bayk bersabar, slagi x naik tangan ok, kalo dah naik tangan kaki sume baik ko blah..






Masalah #225: Dah 3 tahun kahwin. Aku tak pernah 'puas' bila bersama suami. Aku dah tiada nafsu.
- Sebab penceraian kebayakan adlah kes x puas dengan pasangan..korang kene usaha kan sesuatu..x leh dok diam jek ok..yang penting bgtau gan suami, jgn diam..lame2 nt jd pekasam ko jugak yang makan hati..x kan die nak sedap sorang2...

Masalah #201: Suamiku baik. Tapi aku jatuh cinta dgn suami orang melalui Facebook
- ni totally salah ko..x salah org dah kawen ade FB..tp yang ko g menggeletis nak layan jugak tu pehal..

fuhh!..penat lah....ni baru sikit...dah nak naik migrin nih...

nilah yang ak boleh sharekan sikit2 sal masalah mereka..kene ingat, setiap orang dugaannye lain2..dan sudah tertulis jalannya begitu dan kene redha..yang penting kite kene usaha untuk perbaiki diri sendiri dan terima pasangan seadanya..berdoa lah banyak2 mintak pada Allah semoga rumahtangga dirahmati dan diberkati...
hmmm..bagi ak perkahwinan yang berjaya apabila ade sikap memahami, toleransi dan penyabar..penyabar ni ak letak pada tahap yang tinggi..jika pasangan buat slah, jgn terus marah or tengking..ckap elok2..jgn jatuhkan air muke pasangan..dengan cara ni pasangan akan lebih hormat kite..


ok!..yang belom kahwen boleh jadikan ini sebagai panduan..yekkk..


ok rojer n Out!

Semalam Sambutan Hari Bapa?

Salam..

semalam semua gembira sebb sambutan hari bapa..Kedai Kek paling suke sebb kek dorang laku, abes dijual..dengan segala biskot2 pon abes..hehe.hebat betol kan penangan sambutan hari bapa..x kira la hari ibu ke hari jadi..same je sume...memang hebat!

Pedekatan ini dpat merapatkan lagi hubungan keluarga..bagusnya begini...----> ayat karangan...

aku?hmm..x de sambutan hari bapa atau hari ibu..tp ape yang saye tahu smbutan ini dalah berasal dari org yahudi..mane yang baik ikotlah..mane yang x, x yah ikot kan..hehe...yang penting niat untuk menghargai pasangan tu yang lebih penting...bile pk2 bayk oo hadiah dlm sethun nak bg..hahha.paling2  pon adiah Kek jelah kan...tu jer yang mampuu..hehe..lagi-lagi tengah bulan mcm ni....adehhh..bg kad kertas A4 pon jadi lah nakk.hehehhe..

pada bapa-bapa sekalian..Selamat Hari Bapa....


for my lovely hensemm Husband Mohamad Hamizan, kamu adalah yang terbaik dikalangan yang terbaik!!

I.L.Y = 1.4.3

x de kene mengena pic ni gan tajuk****
Love Love Love

Saturday, 18 June 2011

Maharajalawak!!..sepah Anjat BoBoi & haaa sempottt....

salam..

wowow!...malam semalam satu fenomena dekat MBJB.bersorakk bagai nak rakk..hehe..lagi2 team sepah kan..
walaupon tgok melalui Utube jek, dapat la jugak rase kegempakkan nyer..kehkeh..
paling x tahan lawak c sepah, anjat boboi dan aahhhhhh sempot....tiru Ustazah Norbahya dan suami...harap mane2 pihak tak terase la..sebb tu hanya gurauan jekk....

jomlah layan lawak dorang nih



ok!...Jozan plak..lawak la time johan ajuk ckap David Teo..terburai weii...hahhha..






Jozan lawaknye nak pecah perot gak..bab ye tiru David Teo tuh..hahahha..adei2....dorang la yang aku semangat nak tengok..mcm c Nabil kesian aku tengok dok sorang2 wat lawak..tp ok hape leh bertahan lagi kan...jambu??ak dah x suker dah.sebb lawaknye tah paper..ganas seh..geli pon ade ak nak tgok..hahaa..

Tunggu jelah minggu depan..jozan n Sepah gerenti masuk Final...

ok!Rojer n OuT!

Friday, 17 June 2011

hmmmm......

salam,korang ingt x entri yang saye post pasal surat bantahan drama Nora Elena? 

td mase belek2 blog Gua.com nampak la link cik geligeli dengan husband die.....ni LINK nye

saye dapat tahu ramai yang bg feedback yang positip n negative...yang negative lagi banyaK!..ok..mase bace korang rase tu lawak ke seruis??bg saye tu hanya lah lawak semate-mate..dan yang paling penting die pon dah bgtahu awal2 yang die tulis tu hanya untuk suke2 sahaja..hmm..ramai yang hentam die berkenaan surat tue..

Cik Geli-geli pon dah buat surat mintak maaf pada yang tak suke dengan entri die tue..x pelah cikgeligeli..bukan senang nak puaskan hati sume orang kan....

kalo nak bace meh la klik kat blog die Cikgeli-geli

hehe.yang paling best die pye traffic memang naik habes...die punye akaun nuff pon dah beranak pinak..hohohoho...

popular dah!

ok rojer n out!

Forever Alone? mau Ka?

Sumber dari Oh!Media..

Salam Uolss...

salam Jumaat!

Ye.. arini Jumaat, skejap je mase berjalan kan..suke ari jumaat sebb esok cuti, suke ari Jumaat sebb dapat overtime malam..eh..maksud saye tengok Friday Night Movie yer..

bg yang dah kawen best sebb dapat tgok movie malam same2..makan same2..tdo same2..jalan same2 boleh pimpin tangan lg...sume dibuat bersama2..

bg yang belom kawen, tgok Tb alone, makan alone, tdo alone--> ade yang kucing temankan..ape barang., jalan alone--> jalan gan member boleh pegang tangan x?No way!..

ibaratnye macam pic kat bawah ni:

honey pon honey la..lantak honey smpai kene sweet urine.hahha

dari screen  jatuh ke hati! menangis lagi...

sadissnye...

lagi sadisssss...



alone lagi..makan ckelat smpai rongak...

rose..I Lope u.............nangis lagi

wahahhaa....berdarah lagi.....
wahhhaahaa...Fuuuuhhh..tatiitnye..lagi berdarah!!!

wahahaa..hanya untuk gurauan sahaja yer..

ok rojer n Out!

Thursday, 16 June 2011

kenal kecantikkan Zaman Skolah

hello korang,

puteh x??

dah pandai lilin tudung. mak aku bising tudung die aku lilin..hehehe

Tetibe teringat mase sekolah dulu, skolah rendah dulu ak gler hudoh..eh..hehe..betol.hitam gler..mane taknye, asyik main je..pantang balik skolah.pas tu g main gan budak2 blok..ak cume balik mase cter Cinderella nak start..mase tu Haliza Misbun gan Ahmad Idham Blakon..aku tengok pon sebb esok mesti kawan2 ak bercerita kat skolah..ak pon nak cerita gak..hehhe..

masuk skolah menengah ak dah bukak mate sket!...ak tengok baju senior2 licin2..biru2 line tajammm je..geram ak tgok...pas tu muke putih2..tgok kulit tangan giler coklat!..haha..bezenye..amazing betol.cmner la dorang wat nih??

then kebetulan budak sebelah ak ni pon muke puteh!namenye Zaleha...dengan malunye ak tanye die.

'ko pakai ape ak smpai muke ko puteh' suke ak tengok----> cehh, ayat mancing baikk punye

then dengan bangganye die ckap

'ak pakai TEMULAWAK je...ko pergi je kedai pas tu ko ckap, cik nk beli temulawak..nt die bg la krim tu kat ko'

huh detailnye die bg kat ak...
Temulawak??giler lawak mase ak dengar..x penah dengar la!..die ni main2 kan aku ke?ak tanye die berkali2 betol ke temulawak??hehehhe.mcm x caye jekkk!

pas tu ak pon g la kedai nak beli temulawak, siap hapal lagi dialog nak beli bende nih..haha..1st time nak pakai cream2 nih...

kat kedai

'cik, nak beli Temulawak, ade x?

org tu pon hambek..die tunjukkan kat ak.. yang nih...



haaaa..betolla nih..hehe..sejakk tu ak pon dah tau nak wangi2, nak shantek2, x la g skolah muke serabai x berbedak..hehehhe..baju ak pon dah biru2 sket, tudung pon dah pandai nak berlilin..kehkeh..mcm2 r..

lagi produk yang mase dulu2 ak pakai.sebb ni jela yang budak skolah mampu mase tuh..heeeee..

haaaa..pas tu pakai Safi plak..sebb tengah TOP mase tuh

Fair N lovely pon pakai jugak..tp skejap je.tah..tak serasi la

wangi wei bendeh nih..3 hingget jek hehhee

pakai pakai cream, sapu gan bedak nih..giler puteh muke ak

bedak mahal sket...hehehe

pakai mase kat kolej..

skang, jgn ckaplah..bile dah ade duit sendiri mesti la nak pakai yang ok sket..cehh..blagak la plak kan..hehehe


korang plak dulu cmner?hehhehe..

ok roger n out!

Wednesday, 15 June 2011

En.Aiman Hariz Jantan Habes!

 Assalamualaikum

Entri kali ni saye taip laju2 sebb ade banyak sangat keje yang nak 'dikerjakan'.....

Ok, semalam En.mizan bagitau yang pengasuh berulang kali suruh potong rmbut K-Pop Aiman Hariz...sebbnye C Aiman slalu je garuk2, tarik2 dan tonyoh2 kepala die..mungkin rimas dengan rmbut die yang baru nak tumbuh tuh..

ala bang..x K-PoP la nt aiman rmbut pendek!..hehhe..Betol!..x hensem lah!..Ramai yang suke rmabot terpacak n 'Hujan' Aiman...hehee..

Meh tgok rmbot aiman yang K-pop sangat nih


Rambut Panjang..mamat smart ber K-PoP
seee?x ke jantan Abes muke ank aku nih..haha.

dah mcm umor doplohlapan mama tgok..nak ngorat boleh x??heeeeee

arini anak mama genap 6bulan..semoga anak mama jadi anak yang soleh..dengar ckap mama n papa..jangan notti2, jin notti pon jgn..hehehhhe

lebbbiuuu daling

eh lupe..besday aiman same gan papanye...Happy Besday Bulan tok En.Mizan..Lebbbiuuu!

ok rojer n Out~.

Tuesday, 14 June 2011

Bantahan Penyiaran Drama Nora Elena


 terkejut mak nakk bile bace surat bantahan penyiaran drama Nora Elena ni dari GUA.com ..mane taknye drama ni memang tiptop!! sape2 yang bekerja mang x sabar nak balik umah sebb nak tgok cter nih..ak yang nak masak pon x jadi masak sebb dok terpegun depan TB tiap2 ari...hikhik..tp laki makk pon tengok same tauu.x de gadoh2.heee...

meh bace skali jom!

Nowa,
Kakitangan Kajaan,
Putrajaya

TV3
Sri Pentas,
No 3, Persiaran Bandar Utama
Bandar Utama, 47800 Petaling Jaya

Tuan,
Per : Bantahan Terhadap Penyiaran Drama Bersiri Nora Elena

Adalah dengan hormatnya saya merujuk kepada perkara di atas dan drama bersiri Nora Elena adalah berkaitan.

2. Dimaklumkan, bahawa saya, Nowa dengan ini membantah penyiaran drama bersiri Nora Elena yang disiarkan setiap hari, jam 7 petang di saluran tuan. Antara sebab sebab pembantahan saya adalah seperti berikut.

i) Membuatkan jiwa isteri isteri terganggu.
Mana ada suami gitu sabo dalam dunia ini? Logik tak bila Nora tanya Seth, asal Seth tak penah dengan apa saja perbuatan Nora? Seth jawab, sebab Seth terlalu sayangkan Nora. Jadi kesimpulan, isteri-isteri mula curiga dengan suami mereka yang sepanjang masa marah marah. Ni laki aku sayang ke tak ni?

ii) Jiwa jiwa suami juga turut terganggu.
Ini kerana, apa bila tiba scene scene romantik dan tidak dapat diterima akal, seperti Nora terpeleot, Seth siap dukung bawak g sofa, tingkat bawah..(gila gagah..aritu aku nak branak, laki aku gendeng henbek aku, beg kain aku, pastu tunggu aku kat grill depan umah, aku la terkedek-kedek jalan sendiri..pastu pegang lengan aku je tau..bila suh dukung macam biasa drama atau filem buat, laki ckp, "ah gile mung, patoh pinggang!" Pastu sampai sepital, lari lari amik wilca..kalu dukung macam drama melayu kan bagus??)

Oh pasal part romantik tu, biasanya isteri akan menjeling kepada suami, disertai dengan kata kata sinis, "dedi mung ni masa dulu geletak nok ke mami, masa mami begetoh je belanar beli bunga, minyok wangi, cekelat bagai..leni doh dapat mami doh haghammmmmm!!! asal besday ke anniversary ke, pakai tektik, hadiah ai pada yu adalah sebuah cinta yang murni dan ikhlas"....itu je?? harharharharam!!

Paling koman, selepas jelingan tajam, cubitan kental di lemak perut pasti akan singgah di bahagian perut suami.

Jadi, sebagai lelaki melayu, suami, mereka juga merasa hangat dengan penyiaran drama bersiri ini.

Kebiasaan jugak, malam malam yang sepatutnya diisi dengan aktiviti sukan berair akan berlalu begitu saja, pabila sang isteri makan hati, lelaki melayu dalam drama lagi romantik dari laki sendiri. Saje saje wat merajuk, ingatkan si laki pujuk cam si Seth pujuk Nora, tapi tak tau laki sendiri penat, dah, amik kau, sampai ke pagi tak dapat apa apa..laki tak pujuk satu hal, laki horny dibuat bini gitu pun satu hal..Sian Johnny!

iii) Memberi harapan pelesu kepada gadis gadis yang belum menikah.
Apabila pengaruh Seth Tan mula menular, maka ramai gadis gadis mencari pasangan hidup yang romantik nak mampus macam Seth Tan. Selepas menonton siri itu juga, kajian secara rambang mendapati kebanyakan dahi gadis gadis lebam. Ini adalah berikutan dengan tabiat sebelum tido mereka yang gemar meletakkan belakang tapak tangan ke dahi sebelum tido sambil berangankan lelaki seromantik Seth Tan, walau sebenarnya, Non Ada lelaki MELAYU seromantik itu. Yang romantik cumalah, lelaki Bangladesh, lelaki Lombok, dan Shahrukh Khan sahaja.

iv) Pasangan-pasangan bercinta kerap bergaduh.
Sang aweks memaksa jejaka untuk kerap membelikan bunga. Sedangkan boipren tu keja Kerani je kat Kementerian Kewangan. Gaji pun RM1500 jek. Kau gile sekuntum bunga brape hengget?? Kalu nak 3 kuntum sebulan, takpe jugak. Ni nak 21 roses everiday??

Kau gile, ko nak mamoh kelopak bunga ke? Kau ingat kau cantik macam Nora Elena nak demand-demand? cess

v) Tak logik punya citer..
Brape lama kawen baru bole 'bersama'?? Ada ke lelaki sesabar Seth tu.. Ok, takde ke tunjuk scene Seth 'tumbuk sambal'?? eh, kalu betol ada lelaki tak penah sentuh isteri, kira mesti dia 'tumbuk sambal' kan? hahahha...takut awak sakit belakang konon..padahal ajak tido skali..mood cameron suda mari..eh, tetiba teringat Jay....kahkahkahakha

vi ) kari hangus, nasik hangit.
Duk sibuk berkejar dari dapur ke hall, pastu ke dapur semula, pastu part ehem ehem, part ada pelangi, dah teralit, tengok sambil berangan, jeling laki, dah lupa kari kat dapur..hangit gitu je..

vii) Mengganggu tumbesaran anak kecil.
Pabila seorang isteri, terpengaruh dengan apa yang dilihat di kaca telebisi, nak perli secara derek kepada laki sendiri takut kena penampo, jadi, anak kecil dijadikan medium untuk menyampaikan isi hati

"tengok tu Alya, dulu dedi mung semart gitu ah, nok g dating siap bukak pintu bagai sume? leni? mami terkedek kedek bawok barang dia hon siap siap doh"

"owoh Alya ork? napok ngat nipu..mana ada orang kawen doh romantik gitu ork??"

Kesian la budak kecit tu terkebil kebil tak tau ape mak dia bebelkan.

3. Sekian dimajukan untuk pertimbangan dan kelulusan pihak tuan. Dan semoga dengan ini, tiada lagi kekeliruan dan kecelaruan minda penonton penonton lagi. Mana ada lelaki romantik gitu dalam dunia..kalu ada pun sebelum kawen, lepas kawen, bagi setahun, atau dah dapat anak sorang, jadi kayu la semuanya..Jadi, dimohon pihak tuan agar tidak mempermainkan perasaan kami, dan memberi harapan pelesu kepada gadis gadis diluar sana.

Sekian,

"BERPIJAK DIDUNIA NYATA ADALAH TUNGGAK KEHIDUPAN BAHAGIA"

( NOWA)
Pengerusi,
Kelab Ibu-Ibu Menyusu Badan
Putrajaya


hahhahahaa..korang dah bace dah??saye ingt betol2 la surat ni taww..rupenye sumber ni dipetik dari entri di blog Cik Geli Geli yang ditulis untuk suka suka saja yer....hehehe...

Huh cerita ni minggu akhir...sooo..setiap hari sangat berharga bagi yang fanatik drama nih..saye tgok dekat wall Facebook Nora elena setiap saat pasti ade yang post!..kalo jual pisang goreng mesti laku!....

ok..stanby kol 7..jgn lupe sembahyang skali!....

rojer n Out!

Monday, 13 June 2011

Kawen-kawen ujung minggu.....

Assalamualaikumm...

Fuhh.terase lame dah x update blog..jumaat cuti then balik kampung sebb ade majlis kawen-kawen...haha mcm budak2 pulak cakap kawen-kawen...

ok layan gambor nih:
hodoh kaki kau!...crop la...
tetibe kene menepong tawar.....

hehehe..suke ko ea didi~~

Selamat Pengantin Baru...

ok. layan gambr saye dan pengikot2 setia.heeee
bersama Adik-ku

senyum kali ke 100

ko posing kat sini pon jd ekk

pengantin peace...

lagi*

pengikot cilik

ko nak jugak...
ok..tammat~~
mase ni g malam berinai..mase sanding g sekejap je..tu pon pengantin dah makan damai...heheheujan lebat ooooo..then pas tu g AT4 pulak..hehehe

gambr tgu jap lah..yekk..

ok rojer n Out!