Monday, 30 May 2011

pirates of the caribbean on stranger tides

Assalamualaikum....

Ari sabtu lepas ak, hubby n fana cute merangkap adik ipar telah menjejakkan kaki ke BP mall sebbnye nak tgok cite nih......


En. Jack Sparrow..
 kiteorang tgok cter ni sebb ade Jonny Depp jek..kalo x, x maknenyer ak sanggup tgalkan En Aiman bersama MIL..hehee..sorie ye nakk...nt kamo dah besar mama bawak tgok upin ipin..hehee

cik duyung dan heronye..y kuat agama
 serius!..suke gler tgok ikan duyung dlm cter nih..lagi2 seryna..cantik wooo.kenapelah cntik sgt ikan nih....


haa..ni la duyung y cun tuh..dorang in Love..cinta tu bute..x kira manusia ke binatang.
part ni dah nak last2 gak pas comolot ikan ni teros tarik laki nih masuk laot..mungkin laki ni dah jadi duyung skang ni dan hidop bahagia bersama anak2 ikan y lain..

Cik penelope cruz .. makwe si Jack
 suke c angelika dlm cter nih..bile die speaking BI ade ala2 sepanyol slang..tergeliat lidah nak ngikot ko ckap nakk....
watak utama dlm cter nih

anjat aye bile ko wat muke cmnih!...mcm SETAN!

ikan2 ni kejenye goda org jek..pas tu ngaap!hambik ko... 

bg ak cternye senang, dorang dok sibuk nak cari air telaga, air tu kalo dpt minum ko akan dapt hidup lebih lame n mudaaa sepanjang ari.x yahla ko nak sapu2 krim anti kedot ke, pelembab bagai..alahai.. Then dorang mang dpat cari telaga tu..tp sape y dapat minum??jack ker?? 

haaaa. nak tau korang p lah tgok sendiri ekk..hehehe..y penting, jack memang sengal dlm cter nih..Muke x leh blah..hahaha bolehla bg ak..tp citer yang sebelom ni lagi kelakar kot n banyak aksi..citer kali ni kurengg sket...

lagi 1 ak nak bg nasihat, kalo stakat nak tgok 3D cter ni x yah la, abaikan niat ko tuh ye..sebb ak dah tgok 3D cter nih x syok..bile pkai spek3D scene dlam cter tu nmpak gelap..bile bukak je spek tu ..pergghh,.gile terang..nyudahnye ak bukak je,x pakai langsung..tp berpinar gak la tgok sarikatanye ade 3layer.adeiii...rugi2..padan muke ak..

kalo tgok cter Kungfu Panda Best kalo pakai spek 3D tuh.. terkeluar2 badan dorang..ade belon2...hahha..jakonnye ak!..rase nak tangkap2 je belon tu..hahhaa

ok..Memang aku Jakon..

rojer n out!

No comments:

Post a Comment